Söndag

Älskade söndag. Idag har jag pinat mig själv med att plugga lite fysik, Det ämnet är så jävla tråkigt så det finns inte. En massa konstiga formler och saker som man ska hålla reda på och kunna. Och våra lärare bara pumpar ut prov,uppgifter och läxor som ska göras, man börjar undra om de inte har något bättre att göra än att ge eleverna en massa läxor och prov. Men det är bara att bita ihop och kämpa.

I fredags så sov Emelie här och vi kollade på film och sooov, dagen efter gick vi på nån sak på hennes skola och sen så köpte jag ett par skor! Årets bästa köp kan jag lungt säga.

Jag vet att det blir lite osammanhängande när jag börjar prata om Tv  nu men skit samma.
 
En serie som bara blir bättre och bättre är One tree hill. Jag fattar inte hur de kan göra så att serien blir så innehållsrik och bra efter så många avsnitt som de har gjort. De flesta serier blir ju sämre och sämre tex The OC. Det var ju hur bra som helst i början men sen så hände det nåt och serien blev bara skit. Det jag vill säga är att One tree hill är en fantastisk serie och alla borde ge den en chans. En annan serie som inte är så känd är den brittiska ungdoms serien Skins. Skins är nog det bästa som har visatas på Tv någonsin. Det är så annorlunda och så långt ifrån alla typiska amerikanska ungdomsserier. Producenterna vågar verkligen stå på sig och visa sånt som inga andra vågar  visa i serier. Det är en serie full med skratt,allvar och kärlek. En massa hjärtan på den serien ! Säson 2 utav skins visas på Kanal 5 på söndagar 22.30 Men nu ska jag se på en Trollkarlens hemligheter

Hejsvejs !


                          Skins !


Fredag

Nu sitter jag här vid dator och väntar på att Emelie ska bli klar, när hob blir klar (aldrig) så ska vi ses vid coop och köpa lite gott godis! Sen ska vi hem till mig och hitta på nåt kul, jag vet inte vad men nått blir det iallafall. Vi ska spela Little Big Planet har jag bestämmt iallafall=).

Dagen idag var väl helt okej förutom att vi börjar klockan åtta och det är jobbigt som fan. På samhällskunskapen så skulle jag,Hugo och Christian jobba med våra flygande stolar, och det gick ju som det gick. Inte så bra med andra ord, det blev mest bara en massa prat om annat,skratt och lite slag här och där. Men det va kul! 

Hejsvejs!


Musiktipps:Queen- I want it all

Måndag

Måndagen lider mot sitt slut (om några timmar) och jag har inte gjort någontting vettigt idag. en liten tid på eftermiddagen ägnade jag åt att plugga kemi. Jag har nämligen prov på onsdag. Skoldagen var väl helt okej men det nya schemat är ju skitdåligt. Bara en massa tidiga mornar med sena slut. Men det är väl bara att stå ut med det i en termin.

Det bästa med  måndagar är idrotten. Jag har aldrig haft idrott som mitt favorit ämne, men nu jävlar ! Idrott med våran klass och våran lärare är fan det roligaste på hela veckan. Utan idrotten på måndagar skulle det vara en dag från helvetet.


Musiktipps : Jimi Hendrix- Al along the watchtower

Sent

Klockan är just nu 00.35 och jag börjar bli lite sömnig. Jag som hade lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt idag. Men precis som vanligt så belv det inte så. När jag skulle stänga av datorn och gå och lägga mig så kom jag på att det nya avsnittet av Gossip Girl fanns online, och då var jag ju tvungen att se på  det. Och medans jag såg på GG så tickade tiden iväg och vipps så va klockan halv ett på natten och jag var fortfarande vaken...

Imorgon jag ska sätta igång med mitt skolarbete som jag har skjutit upp i några veckor nu (snarare månader). Men dagen kommer också att bestå utav någon timmes spelande av Little Big Planet. Spelet som är på allas läppar just nu. Jag kan inte säga så mycket om spelet än eftersom att jag bara har klarat av en bana hittills. Det ser lovande ut iallafall =) Och Sackboy är ju så himla sööt.  

Men nu ska jag dra mig upp härifrån och pallra mig iväg till sängen och få en god natts sömn.


Hejsvejs !

Fy skäms på mig!

Jag kan väl inte komma på nån bättre rubrik än så va? Jag är verkligen inte världens bästa bloggerska kan man lungt säga. Men även om jag inte har skrivit här på väldigt länge så har jag förvisso tänkt på min kära blogg=).
Blogglivet kan vara hårt ibland, men ingen idé att klaga jag har ju bara mig själv att skylla.

Från och med idag ska jag försöka att bli en bättre bloggerska!

Hejsvejs !

RSS 2.0